Babymand

Deze babymand, gehaakt van 100% katoen, is het ideale wiegje voor de eerste maanden van een pasgeboren baby. Hij geeft een heerlijk geborgen gevoel. En geef toe, hoe mooi is hij?! 😍

100% duurzaam, 100% handgemaakt. Dat past dus helemaal in het Find JOYs verhaal!

Aangezien zo een mand slechts enkele maanden gebruikt wordt en daardoor in aankoop relatief duur is krijg je bij Find JOYs de kans om alsnog zo een supermooie mand in je woonkamer te hebben staan voor een kleinere prijs.

Babymand Find JOYs Babymand Find JOYs

Wat huur je precies?
De babymand met staander, matras, een matrasbeschermer en hoeslaken.
Daarnaast kan je optioneel ook een superzacht mousseline dekbed set reserveren bestaande uit een dekbed, kussen en extra hoeslaken en een bijpassende hemel. Wat je ziet op de foto's is exact wat je zal krijgen.

Wat kost het om de babymand te huren?
Maand 1: €30
Maand 2: €30
Maand 3: €30
Maand 4: €25
Met een minimum van minstens 2 maanden huren.
Het dekbedset kost €8,5/maand en de hemel €12/maand (optioneel).

De mand zal 2 weken voor jouw uitgerekende datum beschikbaar zijn, because nesteldrang 😜. De eerste 2 weken huren krijg je cadeau van mij! 

Ophalen of leveren?
De babymand kan opgehaald worden in Beringen of Heusden-Zolder. De mand en staander passen gemakkelijk in de wagen. Afhankelijk kan het zijn dat je de achterbank moeten plat leggen. Leveren is ook mogelijk tegen een meerprijs.

Veiligheid
Het gebruik van de mand wordt aangeraden tot 4 maanden aangezien dit ongeveer de leeftijd is wanneer baby's beginnen draaien en rechtkomen. Echter wordt het sowieso afgeraden de babymand onbewaakt achter te laten.

Reiniging
De matras + het bedlinnen worden zorgvuldig gereinigd.

Waarborg
Ik vraag een waarborg van €150 die je na afloop van de verhuurperiode binnen de 10 werkdagen terug krijgt.

Ik wil ze reserveren!
Heb je interesse om de babymand te huren? Stuur me een berichtje via het contactformulier hieronder en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld zeker je uitgerekende datum.

Babymand Find JOYs

Babymand met hemel Find JOYs  Babymand Find JOYs

Heb je een vraag?