Mega bouwblokken

Klik hier om de Mega bouwblokken te reserveren.
Maar lees zeker ook alle informatie hieronder na.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om de kinderen te entertainen tijdens jouw babyborrel, verjaardagsfeestje, communiefeest, lentefeest, familiefeest, barbecue, ... ?

De mega bouwblokken zijn daarvoor het uitstekende speelgoed! Ze zijn er dol op in speeltuinen maar nu heb je de kans om ze in huis te halen.

Ook zonder speciale gelegenheid zijn de mega bouwblokken leuk om mee te spelen. Ik denk bijvoorbeeld aan de schoolvakanties om eens ander speelgoed in huis te hebben. Speelgoed wat je bovendien anders nooit in huis zou hebben. De mega bouwblokken kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. 

Mega bouwblokken

Wat is "open ended" speelgoed?
Deze mega bouwblokken zijn een voorbeeld van open ended speelgoed. Dat betekent dat je kind er, met een beetje fantasie, alle kanten mee op kan. Er is dus geen opgelegd speelpatroon dat ze moeten volgen. Naargelang hun ontwikkelingsfase zal je hun spel zien veranderen. 

Wat huur je precies?
Set van 106 mega bouwblokken: grote blokken, halve blokken, afgevlakte blokken. Er zijn in totaal 2 volledige sets te huur. Tijdens het reserveren kan je zien hoeveel sets er beschikbaar zijn voor de geselecteerde periode. Alle foto's die je ziet zijn constructies gebouwd uit 1 set.

Wat is de huurprijs?
Je kan de mega bouwblokken huren vanaf €25/week (van maandag tem zondag, maandag terugbrengen), de prijs is afhankelijk van de periode. Wanneer je de periode waarin je wil huren selecteert zie je onmiddellijk ook de huurprijs voor die periode.

Wanneer kan je de blokken ophalen/terugbrengen?

Je huurt de blokken van maandag tem zondag. Zowel het ophalen als het terugbrengen gebeurt op maandag in Beringen. Ophalen kan vanaf 18u00 en terugbrengen kan ten laatste om 17u30. We spreken het weekend voordien sowieso nog concreet af, maar met deze uren moet je altijd rekening houden.

Hoe kan je de blokken vervoeren?
Ze zijn makkelijk te hanteren/vervoeren in 2 grote opbergzakken per set. De opbergzakken passen in elke wagen als je de achterbank plat legt. De blokken kan je ophalen in Beringen.

Kunnen de blokken ook geleverd worden?
Dat is mogelijk. De meerprijs is afhankelijk van de locatie en moet berekend worden.

Buitengebruik
Bij buitengebruik, op een andere ondergrond dan gras, verplicht lakens of dekens onder de blokken te leggen. Alsook langdurige blootstelling aan de zon vermijden door ze af te dekken wanneer ze niet gebruikt worden en ze binnen te halen bij regenweer. Zo worden bekraste blokken tot het minimum beperkt en behoudt het speelgoed zijn goede staat.

Waarborg
De waarborg bedraagt €50. Deze mag je overschrijven of meebrengen wanneer je de mega bouwblokken komt ophalen. Je hoeft de waarborg nog niet onmiddellijk over te schrijven indien jouw reservering verder in de toekomst ligt. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren vooraleer de overschrijving zichtbaar is voor mij. Je voert deze dus wel best tijdig uit. Na afloop van de verhuurperiode wordt alles gecontroleerd en krijg je de waarborg binnen de 10 werkdagen terug. Indien je zowel de mega bouwblokken als het klimset huurt tel je de waarborg samen op.

Ik wil ze reserveren!
Heb je interesse om de mega bouwblokken te huren? Via deze link kan je de beschikbaarheid controleren en ze nadien onmiddellijk reserveren. Staat de periode waarin je wenst te huren niet tussen de lijst? Stuur me een berichtje via het contactformulier.

  Mega bouwblokken

Heb je een vraag?