Klimrek set

Klik hier om het klimrek setje te reserveren.
Maar lees zeker ook alle informatie hieronder na.

Dit klimrek set biedt de perfecte binnenspeeltuin voor peuters!

Het klim- en klauterset stimuleert de grove motoriek bij jonge kinderen. En laat het nu net dat zijn wat veel kinderen graag doen. Het leuke eraan is: ze kunnen dit thuis ontdekken op ieders tempo! Peuters die zich beter voelen zonder al te veel druk van andere kinderen in de turnzaal, die hun best aan het doen zijn om hun beurt af te wachten 😜, kunnen thuis op een rustig tempo alles ontdekken. De reeds geoefende aapjes onder ons zullen al snel een heel spel ontwikkelen en hier creatief mee aan de slag gaan.

Twijfel je al een tijdje dergelijk klimrek set aan te kopen maar ben je nog niet overtuigd omdat dit toch een investering is? Test hem eerst uit bij Find JOYs!

Klimrek set Find JOYs

Wat is "open ended" speelgoed?
Dit klimrek set is een voorbeeld van open ended speelgoed. Dat betekent dat je kind er, met een beetje fantasie, alle kanten mee op kan. Er is dus geen opgelegd speelpatroon dat ze moeten volgen. Naargelang hun ontwikkelingsfase zal je hun spel zien veranderen.

Tip: bied, zonder al te veel te zeggen, ook een grote doos en een hoopje knuffeldieren aan en kijk welk spel er ontstaat. Dit is maar één voorbeeld van eindeloze mogelijkheden. Probeer zelf eens iets en ontdek wat leven krijgt.

Wat huur je precies?
Een set met 3 verschillende klimtoestellen: een klimdriehoek, schans of laddertje (afhankelijk hoe je hem draait) en een boog.

Wat is de huurprijs?
Je kan het klimrek set huren vanaf €25/week (van maandag tem zondag, maandag terugbrengen), de prijs is afhankelijk van de periode. Wanneer je de periode waarin je wil huren selecteert zie je onmiddellijk ook de huurprijs voor die periode.

Veiligheid
De maximale belasting voor gebruik is 30kg. Aanbevolen voor kinderen van 12 maanden tot 6-7 jaar. Het wordt aanbevolen kinderen nooit met het klimset te laten spelen zonder toezicht van een volwassenen. Find JOYs is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen.

Het klimset is gemaakt van beuken-, linden- en sparrenhout, geschilderd met gecertificeerde verf op waterbasis en behandeld met zuivere lijnolie.

Hoe kan je het klimset vervoeren?
Het klimset past makkelijk in de wagen. Afhankelijk kan het wel nodig zijn om de achterbank plat te leggen. Het klimset kan opgehaald worden in Beringen.

Kan het klimset ook geleverd worden?
Dat is mogelijk. De meerprijs is afhankelijk van de locatie en moet eerst berekend worden.

Buitengebruik
Kan binnen of buiten gebruikt worden. Enkel buiten te gebruiken bij droog weer. Bij voorkeur ook enkel op gras. Indien je die mogelijkheid niet hebt verplicht lakens of dekens onder het klimset te leggen. Alsook langdurige blootstelling aan de zon vermijden door het set af te dekken wanneer het niet gebruikt wordt. Zo wordt een bekrast klimset tot het minimum beperkt en behoudt het speelgoed zijn goede staat.

Waarborg
De waarborg bedraagt €100. Deze mag je overschrijven of meebrengen wanneer je het klimset komt ophalen. Je hoeft de waarborg nog niet onmiddellijk over te schrijven indien jouw reservering verder in de toekomst ligt. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren vooraleer de overschrijving zichtbaar is voor mij. Je voert deze dus wel best tijdig uit zodat ik deze kan zien voor je het klimset komt ophalen. Na afloop van de verhuurperiode wordt alles gecontroleerd en krijg je de waarborg binnen de 10 werkdagen terug. Indien je zowel de mega bouwblokken als het klimset huurt tel je de waarborg samen op.

Ik wil het set reserveren!
Heb je interesse om het klimrek setje te huren? Via deze link kan je de beschikbaarheid controleren en het nadien onmiddellijk reserveren. Staat de periode waarin je wenst te huren niet tussen de lijst? Stuur me een berichtje via het contactformulier.

Klimrek set Find JOYs

Heb je een vraag?