Babywieg

Dit wiegje is het ideale wiegje voor de eerste maanden van jouw baby. Hij biedt comfort en geborgenheid. Neemt niet zoveel plaats in en geef toe, hoe mooi is hij?! 😍 Er zit een schommelmechanisme in het wiegje verwerkt waarbij je jouw kleintje zachtjes in slaap wiegt.

De hoge kwaliteit wordt gegarandeerd dankzij de duurzame materiaalkeuze van beukenhout en de veilige wiegconstructie. Dat past dus helemaal in het Find JOYs verhaal! 💜

De voordelen van huren
Aangezien een park veel plaats in beslag neemt, maar ook niet datzelfde geborgen gevoel nabootst is deze wieg het ideale alternatief. Daarnaast is deze prachtige wieg relatief duur in aankoop in vergelijking met de periode waarin je hem slechts gebruikt. Bij Find JOYs krijg je alsnog de kans om deze supermooi wieg in jouw woonkamer, babykamer of slaapkamer te hebben staan voor een kleinere prijs. Nadien hoef je hem ook niet stockeren, je brengt hem gewoon terug en maakt er weer een andere baby blij mee. Is die gedachte niet extra leuk?

  
Foto's van BabyRace

Wat huur je precies?
De babywieg op staander (met schommelfunctie), matras, een matrasbeschermer, een hoeslaken, een tule hemel, strik en gevlochten bumper.
Daarnaast kan je optioneel ook een superzacht mousseline dekbed set reserveren bestaande uit een dekbed, kussen en extra hoeslaken. Wat je ziet op de foto's is exact wat je zal krijgen. De rechterfoto is de juiste tule hemel.

Wat kost het om de babymand te huren?
Maand 1 tem 5: €38
Maand 6 tem 9: €35
Met een minimum van minstens 4 maanden huren.
Het dekbedset kost €8,5/maand (optioneel).

De wieg zal 2 weken voor jouw uitgerekende datum beschikbaar zijn, because nesteldrang 😜. De eerste 2 weken huren krijg je van mij cadeau! 

Ophalen of leveren?
De babywieg kan opgehaald worden in Beringen of Heusden-Zolder. De wieg en het onderstel passen gemakkelijk in de wagen. Afhankelijk kan het zijn dat je de achterbank moeten plat leggen. Leveren is ook mogelijk tegen een meerprijs.

Veiligheid
Het gebruik van de wieg wordt aangeraden tem 9 maanden. Hij is in hoogte verstelbaar zodat je hem wanneer jouw baby begint te bewegen kan verlagen. 

Veiligheidsvoorwaarden gevlochten bumper
Verwijder de bumper als de baby zelfstandig kan zitten. Zorg ervoor dat de bumper strak tegen de spijlen gespannen vastzit zodat het niet direct met het gezichtje tegen de bumper aan ligt.

Hou altijd toezicht bij het wiegje.

Reiniging
De matras, de bumper en het bedlinnen worden zorgvuldig gereinigd.

Waarborg
Ik vraag een waarborg van €150 die je na afloop van de verhuurperiode binnen de 10 werkdagen terug krijgt.

Ik wil reserveren!
Heb je interesse om de babywieg te huren? Stuur me een berichtje via het contactformulier hieronder en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld zeker je uitgerekende datum.

 

Heb je een vraag?